Heinäveden matkailumarkkinoinnin
uusi ilme

Mainostoimisto Pihlaja suunnitteli uuden Visit Heinävesi- markkinointi-ilmeen. Siihen kuuluvat Visit -logo sekä eri aihepiireihin liittyvät kuviot: Ruori kuvaa yleisesti Heinäveden matkailua, Havu luontopainotteista tekemistä, kukka kulttuuria ja lumihiutale talven mahdollisuuksia. 

Matkailuesite kesä 2023

Syksyn 2022 aikana (ja vielä tammikuussakin) kerättiin kaikilta halukkailta yrityksiltä mainosmateriaalia esitteeseen, jota jaetaan yritysten ohella seuraavissa markkinointitilaisuuksissa: 

Painettuun esitteeseen ei muutoksia enää voida tehdä, mutta jos joku haluaisi tietonsa verkkoesitteeseen vielä lisätä, niin se on mahdollista. Ohesta voitte tutustua ilmoituksiin. Uudet materiaalit tulee toimittaa valmiiksi käännettynä englanniksi ja saksaksi. Täydennän tarpeen mukaan verkkoversiota siten, että uusia sivuja julkaistaan aina kun on vähintään sivun verran uutta materiaalia (eli kolme ilmoitusta). 

Haluatko esitteen omille kotisivuillesi?

Voit pyytää upotuskoodin, jolla saa sivuille ylläolevaan tapaan esitteen suoraan näkyviin. Toinen tapa on liittää verkkoversion linkki omiin kanaviin. Voitte jakaa esim. Facebookissa ja muissa alustoissa tai kotisivuilla esitelinkkiä. 

Visit Heinävesi - sivu ja Facebook

Esite tullaan upottamaan visitheinavesi.fi -sivuille. Sivuille tehdään vielä kieliversiot englanti /saksa kevään aikana. Sivusto on jo avattu, mutta viimeistelytyötä on vielä paljon jäljellä. Olemme myös jo avanneet Visit Heinävesi – Facesivun. Facebook ja muut somekanavat tulevat esittelemään Heinävettä tarinoiden muodossa. Aloitamme tarinakimaran kirkonkylästä vielä helmikuun aikana.