Kiitos vuodesta 2022

Satamahankkeen puolivälissä on syytä antaa kiitos kaikille aktiivisille ihmisille, joiden osallistumisen, kommentoinnin ja palautteen avulla on sataman investoinnit saatu tehokkaasti alkuun. 

Hankkeessa on tähän mennessä tavoitettu jo satoja ihmisiä kommentein, kyselyin, henkilökohtaisin tapaamisin ja eri viestivälineiden avulla. On ollut ilo tehdä töitä teidän kanssanne Heinäveden näkyvyyden ja matkailupalvelujen kehittämisen eteen!

Investointien osalta työt ovat jotakuinkin puolivälissä nyt, tästä on hyvä keväällä jatkaa loppuun. Sataman avajaistapahtuma on suunniteltu pidettävän 10.6.2023.

Kehittämispuolella on haluttu panostaa erityisesti markkinointiin ja tuotekehittämiseen. Uudet Visitheinavesi.fi -sivut julkistetaan vuodenvaihteen tienoilla, mutta sinne pääsee jo nyt työvaiheessa tutustumaan ja mahdollisesti miettimään omaa näkyvyyden kehittämistä jatkossa. Kiitos kaikille aktiivisille toimijoille, sekä valokuvakipailuumme osallistuneille ja  materiaalia muulla tavoin sivuille tarjonneille!

Laajempi tiedote ja hankkeen toimintaraportti julkaistaan  tammikuussa.

 

Työt jatkuvat koko talven ja kevään

Keväällä maatyöt jatkuvat heti lumien sulamisen jälkeen kivimuurien viimeistelyllä, telttailupaikan muotoilulla ja pysäköinti- sekä liikennealueiden viimeistelyllä. Lopuksi istutetaan uudet rantapuut, sekä muureja pehmentävät pensaat. 

Oheinen merikontti muotoutuu talven kuluessa uudeksi suihku- WC- tilaksi ja saa seurakseen pienemmän keittiö- ruokailutilakontin. Mielenkiinnolla odotamme millainen lopputulos on toukokuussa nähtävissä kun kontit saapuvat Satamaan.

Toukokuussa paikalleen asennetaan myös laituri ja veneluiska, laitureiden uudet portit lukituksineen, sekä valvontalaitteistot ja loput valaisimet. 

Muistilista 2023 tilaisuuksia

Tulossa on kevään ja kesän aikana monta tapahtumaa, tule mukaan suunnittelemaan tapahtumia ja nostamaan Heinäveden monipuolista tarjontaa suuren yleisön tietoon!

Tuumasta Tuotteeksi- työpajapäivä 10.1. klo 10-16 verkkomyyntiä ja oman tuotteen kehittämistä suunnitteleville tai sopivaa myyntialustaa pohtiville. Ilmoitus 4.1. lehdessä!

Satama Open 10.6.  kokoaa toivottavasti yhteen paljon paikallisia kauppiaita, käsityöläisiä ja muita yrittäjiä sekä yhdistyksiä kesäisen tapahtuman ympärille. 

Vauhtiajot elokuussa tarjoavat taas hupia ja toimintaa Sataman miljöössä

Tarvittaessa järjestämme lisääkin verkkomyynnin ja tuotteistamisen työpajoja. Samaan aikaan on menossa muitakin hankkeita, kuten ruokamatkailuhanke, joten seurailkaa ilmoituksia ja tulkaa mukaan tilaisuuksiin!

Kuva: Milla Nissinen

Muistilista 2023 markkinointia

Tulossa on kevään ja kesän aikana monta tapahtumaa, joissa jaetaan tietoa Heinäveden tarjoamista palveluista ja tapahtumista niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin matkailijoille

F.re.e. – messut Saksa Vierailemme Saksassa ja jaamme uutta esitemateriaalia uusille asiakas – ja yhteityökontakteille. 

Kallaves’ näyttely Kuopio Heinäveden kunnalla on osasto, jossa jaossa mm. uutta Visit heinävesi -materiaalia.

Kotimaan matkamessut Tampere 5.-6.5.2023 on paikka tuoda esille Heinäveden kesätoimintaa, ja miksei jo seuraavaa talveakin. Hankkeella on oma osasto, ja yrittäjät voivat antaa omaa materiaalia jakoon / tulla myös itse esittäytymään.

Silva Metsänäyttely 8.-9.9.Joensuun laulurinteellä toimii samalla hankkeen päätöstilaisuutena. Kunnan ja hankkeen yhteiselle osastolle voivat myös yritykset tulla esittelemään omaa toimintaansa.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn