HALUATKO ILMAISEN PRINTTIMAINOKSEN, YRITYSMARKKINOINTIA MESSUILLA JA VERKKOMARKKINOINTIA ERI KANAVISSA MAKSUTTA?

Tämä ei todellakaan ole vitsi, eikä tähän liity mitään jatkovelvoitteita. Satamahankkeen kehittämisosioon kuuluu luontomatkailun palvelujen kehittäminen ja markkinointi, joten nyt KAIKKI halukkaat matkailijoille palveluja tarjoavat Heinäveden toimijat saavat markkinointipaketin täysin maksutta. Lue lisää alta, ja toimi nopeasti! Aineistot on oltava minulla marraskuun loppuun mennessä!

Ilmoita palvelut tai tuotteet tästä

Voit ilmoittaa tuotteet tai palvelut helposti oheisella lomakkeella. Myös kuvat voit ladata lomakkeesta ‘lataa tiedosto’ painikkeen avulla. Toki voit laittaa tiedot myös  sähköpostilla os. virpi.pakarinen@heinavesi.fi. 

Tiedot tulee toimittaa esitteeseen ja verkkosivuille marraskuun aikana!

Matkailuesite Visit Heinävesi

Olen toteuttamassa esitettä, johon tulevat kyläesittelyt, kesän tapahtumista tietoa ja matkailijoille palveluja tarjoavien yritysten, yhdistysten ja yksityisten toimijoiden mainoksia. Palvelu on täysin maksuton kaikille tietonsa ilmoittaville. Kriteereitä on vain yksi: tuotteita tai palveluja tarjotaan Heinävedellä paikallisten ohella myös matkailijoille suunnattuna.  Paraikaa on menossa pikagallup, joka antaa suuntaa siitä, millaisille asiakkaille ensisijaisesti palveluja olisi tarpeen markkinoida, ja millä kärkiteemalla tai -teemoilla markkinointia tullaan  tekemään.  Vastausaikaa galluppiin on 12.11 saakka, joten toimi nopsaan!

Alla näet mallin mainoksesta. Teemat ovat majoitus, ruoka&juoma, elämykset & aktiviteetit, hyvinvointi- ja muut henkilökohtaiset palvelut, liikennepalvelut, kaupat. 

Keskiaukeamalle tulee kartta, jossa kanavakylät muodostavat palvelualueet, ja palvelut numeroituna tulevat karttaan näkyviin omii kyläalueisiinsa liitettynä.

Mukana messuilla

Visit Heinävesi – teeman alla markinointia palveluille tehdään myös tutustumismatkalla Saksaan F.re.e -vapaa-ajan messuilla sekä yrityksissä ja omalla osastolla toukokuussa Tampereella kotimaan matkamessuilla. (Alun perin oli tarkoitus lähteä Jyväskylään messuille, mutta peruutuksen vuoksi paikka vaihtui). Kunnan osastolla ollaan mukana myös Kuopiossa Kallaves’ -messuilla.  Messuja varten painatetaan matkailuesitteen ohella kartalla varustettua pienempää esitettä.  

Visit Heinävesi - verkkosivut

Uudet verkkosivut toteutetaan samalla visuaalisella ilmeellä esitteiden ja messumateriaalien kanssa.   Oheisen gallupin kansivaihtoehdot antavat jo viitteitä tulevasta ulkoasusta. Kaikki sivustolle tulevat aineistot (kuvat ja tekstit) tulee toimittaa marraskuun aikana. Sivusto pyritään avaamaan yleisölle jo joulukuun aikana. Teen sivurakenteesta vielä erillisen tiedotteen kuluvan viikon aikana. Edellä kuvattu esite upotetaan kokonaisuudessaan myös verkkosivuille luettavaksi.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *