EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
ely logo

Osallistu Valokuvakilpailuun! Kilpailuaika 20.5.2022-26.6.2022

 

Satamahankkeen ohessa järjestämme kaikille avoimen kuvakilpailun Heinävesi- aiheisista valokuvista. Toivomme, että ihmiset lähettäisivät meille digikuvia, joissa Heinäveden kaunis luonto, leppoisa elämänmeno ja mukavat immeiset olisivat pääosassa.

Ammattikuvaajilla voidaan aina teettää erilaisia mainoskuvia, mutta hetkien aitoutta, ikimuistoisia tilanteita tai tapahtumia harvoin näihin kuviin saadaan taltioitua. Näitä kuvia kuitenkin monilla on varmasti arkistojen aarteina, ehkä jonkin niistä haluaisitte jakaa myös yleisön nähtäväksi?

Tässä ensimmäisessä kisassa pääosassa toivomme olevan kevät- ja kesäkuvat, toinen kilpailu järjestetään sitten loppuvuodesta syys- ja talvikuvista. Meille lähetettyjä kuvia voidaan käyttää esimerkiksi esitteissä, somejulkaisuissa, kunnan verkkosivuilla ja muissa markkinointimateriaaleissa. Muista siis kysyä ja lähettää meille kuvien henkilöiltä kuvauslupa, jos kuvissa esiintyy tunnistettavasti ihmisiä. Kilpailukuvien käytöstä markkinoinnissa ei makseta kuvakohtaista palkkiota. Jos haluat oman nimesi sijaan nimimerkkisi kuvan yhteydessä näkyviin, kerro millä nimellä kuvasi yleisölle haluat näkyvän. Kuvien tulee olla itse otettuja, kilpailuun voi osallistua vain omalla nimellään. Jos haluat lähettää meille kuvia osallistumatta kilpailuun, ota yhteyttä p. 050 4737310 tai virpi.pakarinen@heinavesi.fi.

Toteutus ja Palkinnot

Kuvia voitte lähettää ajalla 20.5.-26.6. 2022. Toivottavasti kuvia saamme runsain mitoin, jolloin raatimme pääsee valitsemaan parhaat kuvat yleisöäänestykseen, joka alkaa 27.6. Äänestykseen voi osallistua joko nettisivulla (www.heinissatama.fi), Facebookissa (Facebook.com/heinissatama) tai täyttämällä ja palauttamalla osallistumislipukkeen kunnantalolle. Osallistumislipukkeita on saatavissa kunnantalolla, jossa äänestyskuvat ovat myös nähtävissä 27.6.2022 alkaen. Voittajaksi valitaan yleisöäänestyksen perusteella eniten ääniä saanut kuva 8.7.2022. Kolme parasta kuvaa palkitaan Heinävesi-aiheisilla tuotepalkinnoilla.

Katso Lisätietoja ja lähetä kuvat täältä

Jaa: