EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
ely logo

Uudet Visit Heinävesi -esitteet

 ovat nyt saatavilla jaettavaksi yrityksissä. Tämä esite on toteutettu Satamahankkeen toimenpiteenä, Heinäveden luontomatkailuilmeen kehittämiseen liittyen. Kyseessä on pilottimalli, jota voidaan tulevaisuudessa kehittää ja parantaa edelleen enemmän kaikkien matkailusta tuloja saavien tarvetta vastaavaksi.

Esitteestä löytyvät tulevan kesän tapahtumatiedot niiltä osin kuin ne on meillä olleet painoon mennessä tiedossa. Yritystietoja kerättiin sähköpostin, lehtijuttujen, somejulkaisujen ja hanketiedotteiden sekä yleisötilaisuuksien tiedotuksen avulla esitteeseen syksyn ajan, ja varsin mukava määrä aineistoa saatiinkin tähän jo koottua. Valitettavasti joitakin halukkaita on jäänyt vielä pois, koska tiedotteemme eivät kaikkia ole sittenkään tavoittaneet. Toivommekin teiltä viestiä liittyen parempaan tiedonkulkuun: Mitä tiedotuskanavia yrittäjät seuraavat? Mistä parhaiten teidät tavoitamme?

Verkkoesitettä päivitetään, kun saamme siihen uutta aineistoa. Mikäli toivot yritystietosi esitteeseen, laita lyhyt esittelyteksti suomeksi, englanniksi ja saksaksi + 1-3 hyvätasoista kuvaa osoitteella virpi.pakarinen@heinavesi.fi

Markkinointitoimenpiteisiin

 kevään ja kesän aikana panostetaan monipuolisesti. Hankkeella on oma näyttelyosasto Tampereella kotimaan matkamessuilla 5.-7.5. ja tulevana viikonloppuna 31.3.-2.4.olemme mukana kunnan osastolla Kuopiossa Kallavesj’ -näyttelyssä. Kevään avauksessa Joensuun torilla 19.-20.5.  olemme myös esittelemässä Heinäveden tarjontaa. Kesän päättävään Vauhtiajot & Venetsialaiset – tapahtumaan on myös suunnitteilla monenlaista ohjelmaa yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi. Tämä tapahtuma toimii myös hankkeen ns. päätöstilaisuutena, jossa julkistamme kesän aikana koottuja risuja ja ruusuja jatkokehittämistä ajatellen.

Omien tapahtumien julkaisuun

 Visitheinavesi.fi -sivustolla tarjotaan maksuton koulutus kaikille yrityksille, yhdistyksille ja muille toimijoille. Jos teillä on kiinnostusta tehdä omia blogityyppisi tekstejä, päivittää oman yrityksenne esittelysivua näyttävämmäksi tai kertoa ajankohtaisasioita toiminnastanne, niin ottakaa yhteyttä (sähköpostilla virpi.pakarinen@heinavesi.fi. tai puhelimitse 050 4737310 Sovitaan henkilökohtainen tapaaminen, teen kaikille tarvittavat muutokset oman sivun ulkoasuun ja neuvon tapahtumien syöttämisessä.