EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
ely logo

Osallistu ja vaikuta

Voit osallistua keskusteluun sivustomme avoimella Foorumilla ja Facebookissa, sekä kommentoida blogitekstejä. Järjestämme säännöllisesti myös kaikille avoimia kokoontumisia ja lyhyitä mielipidekyselyjä sekä kilpailuja. Aktiivisella osallistumisella voimme yhdessä tehdä Heinävedestä entistä houkuttelevamman paikan niin lomailuun kuin asumiseenkin.

Menossa Juuri Nyt:

Visit Heinävesi -markkinointi

Olemme aloittaneet  Heinäveden matkailubrändin tueksi tekemään yhtenäisiä markkinoinnin materiaaleja.

Kokonaisuus sisältää www.visitheinavesi.fi -sivuston, yritysten ja yhdistysten sekä kylien palveluja esittelevän kartallisen esitteen, messuja varten osastorekvisiittaa, karttoja, kylttejä, asiakirjapohjia ja paljon muuta.  

Tuo toimintasi esille maksuttomissa kanavissa, pyydä apua aineiston tuottamiseen tai kysy neuvoa muuten oman markkinointisi tueksi. Hankkeen aikana on tarjolla monipuolisesti täysin maksutonta apua niin verkko- kuin printtinäkyvyydenkin tueksi ja palvelujen laadun tai houkuttelevuuden parantamiseksi. 

Ota yhteyttä: virpi.pakarinen@heinavesi.fi tai 050 473 7310

Markkinointia

HANKE LOPPUSUORALLA – MITÄ VIELÄ TARJOLLA?

Ilmaista mainostilaa on toistaiseksi tarjolla sekä kunnantalon aulassa, että satamassa INFO- näytöillä. Tee kiinnostava mainos, ja kerro toiminnastasi muillekin! Ohessa pikaohje ilmaisen Canva- ohjelman käyttöön. Tällä selainpohjaisella ohjelmalla voi helposti ja maksutta tehdä hyvin monenlaisia mainosmateriaaleja eri tarkoituksiin. Tutustu ohjelmaan www.canva.com

SILVA metsänäyttelyssä Joensuussa 8.9.- 9.9. 2023 on kunnalla osasto, jonne voi tarjota esitteitä ja mallituotteita esille. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, niin otathan pikimmin yhteyttä 

Katso lisätietoja näyttelystä: www.silvametsanayttely.fi

Osallistu Keskusteluun

Foorumilla voi vaihtaa mielipiteitä, esittää kysymyksiä hankkeen toteutuksessa askarruttaviin asioihin tai vaikka antaa hyviä vinkkejä matkailun kehittämiseen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Kaikki voivat lukea keskusteluja, ja kommentoimaan pääset rekisteröitymällä omalla nimelläsi keskusteluun mukaan. Klikkaa heti mukaan keskusteluun alla olevasta valikosta.   

Tiedotteet:

Tiedotamme tulevista rakentamisen toimenpiteistä ja suunnittelu- sekä muista tapaamisista Facebookissa ja lyhyissä tiedotteissa. Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedotteet myös suoraan sähköpostiisi. Lehti-ilmoituksiakaan emme unohda, joten tärkeimmistä asioista muistutamme myös Heinäveden lehdessä.

Ajankohtaisia Kuulumisia

Satamahanke loppusuoralla

Loppuraportti hankkeista  alkaa olla viilailuja vaille valmis. Raportti julkaistaan elokuun loppuun mennessä ja se sisältää sekä investointi- että kehittämishankkeen toteutuksen.

lue lisää »