EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
ely logo

Osallistu ja vaikuta

Voit osallistua keskusteluun sivustomme avoimella Foorumilla ja Facebookissa, sekä kommentoida blogitekstejä. Järjestämme säännöllisesti myös kaikille avoimia kokoontumisia ja lyhyitä mielipidekyselyjä sekä kilpailuja. Aktiivisella osallistumisella voimme yhdessä tehdä Heinävedestä entistä houkuttelevamman paikan niin lomailuun kuin asumiseenkin.

Menossa Juuri Nyt:

Visit Heinävesi -markkinointi alkaa!

Olemme aloittaneet  Heinäveden matkailubrändin tueksi tekemään yhtenäisiä markkinoinnin materiaaleja.

Kokonaisuus sisältää www.visitheinavesi.fi -sivuston, yritysten ja yhdistysten sekä kylien palveluja esittelevän kartallisen esitteen, messuja varten osastorekvisiittaa, karttoja, kylttejä, asiakirjapohjia ja paljon muuta.  

Tuo toimintasi esille maksuttomissa kanavissa, pyydä apua aineiston tuottamiseen tai kysy neuvoa muuten oman markkinointisi tueksi. Hankkeen aikana on tarjolla monipuolisesti täysin maksutonta apua niin verkko- kuin printtinäkyvyydenkin tueksi ja palvelujen laadun tai houkuttelevuuden parantamiseksi. 

Ota yhteyttä: virpi.pakarinen@heinavesi.fi tai 050 473 7310

Matkailun Työpajapäivä

Tämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus on tarkoitettu mökkien vuokraajille ja muille majoittajille, elämys- ja aktiviteettipalvelujen tarjoajille, tapahtumajärjestäjille, ravintola- ja kahvilapalvelujen tarjoajille, hyvinvoinnin palvelujen tarjoajille, kaupoille, kioskeille, käsityöläisille ja kaikille muille, jotka haluavat saada uutta tietoa verkkomyyntimahdollisuuksien parantamisesta tuotteilleen ja palveluilleen.

Voit osallistua kaikkiin päivän esityksiin, tai tulla kuulemaan jonkin sinulle tärkeimmän aiheen. Omakustanteinen lounastauko on klo 11.30-12, kahvia on tarjolla osallistujille pitkin päivää. Tauoilla on hyvää aikaa ottaa asintuntijoita hihasta kiinni, ja kysyä neuvoja omaan tilanteeseen. Voit lähettää kysymyksiä asiantuntijoillemme myös joko etukäteen, tai tilaisuuden jälkeen sähköpostilla virpi.pakarinen@heinavesi.fi

Etäosallistumista varten teemme livelähetykset esityksistä Heinäveden kunnan Facebook -sivun kautta, jotta mahdollisimman moni pääsisi tilaisuutta seuraamaan.

Osallistu Keskusteluun

Foorumilla voi vaihtaa mielipiteitä, esittää kysymyksiä hankkeen toteutuksessa askarruttaviin asioihin tai vaikka antaa hyviä vinkkejä matkailun kehittämiseen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Kaikki voivat lukea keskusteluja, ja kommentoimaan pääset rekisteröitymällä omalla nimelläsi keskusteluun mukaan. Klikkaa heti mukaan keskusteluun alla olevasta valikosta.   

Tiedotteet:

Tiedotamme tulevista rakentamisen toimenpiteistä ja suunnittelu- sekä muista tapaamisista Facebookissa ja lyhyissä tiedotteissa. Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedotteet myös suoraan sähköpostiisi. Lehti-ilmoituksiakaan emme unohda, joten tärkeimmistä asioista muistutamme myös Heinäveden lehdessä.

Ajankohtaisia Kuulumisia

Tammitiedote

Tammikuun tiedotteessa tilastoja ja verkkokaupan tukimateriaalia. Tuumasta tuotteeksi -tilaisuuden nauhoitteet.

lue lisää »
Ajankohtaisia Kuulumisia

Hyvää Joulua ja Intoa uuteen vuoteen!

Kiitos vuodesta 2022 Satamahankkeen puolivälissä on syytä antaa kiitos kaikille aktiivisille ihmisille, joiden osallistumisen, kommentoinnin ja palautteen avulla on sataman investoinnit saatu tehokkaasti alkuun.  Hankkeessa

lue lisää »
Ajankohtaisia Kuulumisia

Tiedotustilaisuus

1.12. klo 17.00-17.45 Kaikille avoin tietopaketti Satamahankkeesta Kerromme hankkeen etenemisestä tähän saakka, sekä loppuosan vielä odotettavissa olevista toimenpiteistä ja hankinnoista. Mikäli et vielä ole ilmoittanut

lue lisää »
Ajankohtaisia Kuulumisia

Hanketiedote 24.11.2022

Tässä tiedotteessa: Hankkeen puolivälikatsaus Lue alta lyhyt tilannekatsaus sekä investointi- että kehittämishankkeen osalta. Mitä olisi pitänyt tehdä, mitä on tehty ja mitä vielä tullaan tekemään?

lue lisää »