IMG_20230425_152419

Rakennustyöt taas käynnissä

Työt satamassa on taas saatu käyntiin, ja Kermacotta avaa ovet asiakkaille jo vapuksi. Toki töitä tehdään tiiviisti sen jälkeenkin, sillä 10.6. olevaa Satama Open -avajaispäivää ennen on saatava tehtyä vielä paljon.

Asfaltin ja istutusalueiden pohjatyöt saataneen valmiiksi jo tulevalla viikolla sisääntulon puolelle, samoin uusi parlamenttipaikka. Ylärinteen puolella tehdään vielä muotoilutöitä tulevan caravan- parkin kohdalla. 10.5. saapuu uusi huoltorakennus alueen pohjoispäähän, ja sen pohjatyöt tehdään tulevalla viikolla. Kahden seuraavan viikon aikana muotoillaan takaparkki sekä telttailualue, ja valmistaudutaan varusteasennuksiin. Toukokuun aikana paikalleen asennetaan uusi laituri ja veneluiska pohjoispäähän, ranturit pienveneille, portit ja valvontalaitteet, sekä lisää valaisimia. Parlamenttirakennuksen yhteyteen on tulossa vielä INFO- piste.

Pilssivesipönttöjen piilottamista pohtimassa…

Ota yhteyttä ja kysy lisää mainokseen tarvittavista asioista osoitteella virpi.pakarinen@heinavesi.fi

Laitan vielä tänne nettiinkin lisätietoa aiheesta, kun vain ehdin 🙂

Mainosta Ilmaiseksi!

Parlamenttirakennuksen toiseen päätyyn tulee 55” infonäyttö, johon voi saada omia mainoksia näkyviin maksutta. Me tarvitsemme valmiin tekstin ja kuvat, teemme mainokset tauluun pyörimään. Tämä ei siis maksa mitään. Mainokset voivat olla yritysten palveluja, tarjouksia, tapahtumatietoja jne. Ilmoittakaa materiaalin yhteydessä, milloin haluatte mainosta näytettävän (päivämäärät). Jos halukkaita tulee pilvin pimein, niin mietitään sitten porukalla, kuinka tätä näkyvyyttä tasapuolisesti jaetaan kaikille.

Toinen ilmainen mainostila on Yritysten mainosseinä ’Palveleva Heinävesi’, johon teemme täysin maksutta mainoskyltin halukkaille yrityksille ja yhdistyksille. Kyltin koko on n. 15 x 45 cm, ja siihen seuraavat tiedot tarvitaan: 1. Yrityksen nimi (ja halutessaan myös logo), 2. Verkko-osoite tai esim. FB- osoite, josta tehdään QR- koodi ja teksti, lisäksi voi olla esim. puhelinnumero TAI sähköpostiosoite, sekä muutamalla sanalla kuvaus mitä yritys tai yhdistys tekee. Katso malli ohesta. Ohessa myös koko kylttiseinän hahmotelma. Tällaisia kylttipaikkoja on nyt jaossa enintään 48 kpl. Eli kannattaa olla nopea, jos tähän tietonsa haluaa laittaa. Jos halukkaita on vähemmän, voidaan esitelaatikoita laittaa tuohon useampikin. Kylttiin tulee myös verkko-osoite ja koodi, mistä kaikki yritykset löytyvät (visitheinavesi.fi- sivujen Palveleva Heinävesi -sivu). Mikäli halukkaita taas on huomattavasti enemmän, voidaan kylttejä sijoittaa myös muille vapaille seinille.

Parlamenttirakennuksen yhteyteen on tulossa vielä INFO- piste.

Kartat ja kuvia

INFO- alueelle tulee yritysseinän toiselle puolelle Heinävesi- kartta, jossa pysyvät palvelut ja erilaiset reitit ovat näkyvissä. Näitä esim. Leirintäpaikat, nähtävyydet, luontoreitit, vesireitit jne. Yrityksiä ei kartalle sijoiteta lukuun ottamatta sellaisia toimintoja, jotka varsin varmasti pysyvät paikallaan. Valamo, Lintula ja Pääskyvuori, huoltoasemat, satamat sekä Kerman lava lienevät tällaisia. Kirkonkylästä on oma kylttinsä, ja siihen voimme laittaa myös palvelevat liikkeet kirkonkylän osalta. Samalla seinämällä on myös Kylät tiedottavat- taulu. Tähän voi laittaa kylien yhteystietoja ja kylien yrityksiä. Ilmoitustaulu on tarkoitettu esim. tapahtumajulisteille jne.

Parlamenttipaikalle tulee yksi kiinteä pöytä-penkkiryhmä, jossa mahtuu vaikka sököä lätkimään. Lisäpenkkejä voidaan tuoda paikalle tarpeen mukaan niin, että kaikki halukkaat istumaan mahtuvat. Taustalle sijoitetaan iso Heinäveden reitti -perinnelaivan kuva ja muutama muu kaunis kuva Heinäveden pääkohteista; luostarit, kanavat, Pääskyn maisemat esim. Lisäksi info- materiaaliin kuuluvat satamassa ja leirintäpaikalla toimimiseen liittyvät ohjeistukset. Näitä työstetään parhaillaan.

Satama OPEN 10.6.

Ohjelma alkaa olla pikkuhiljaa koossa, ja taatusti on kaikenikäisille mukavaa toimintaa tiedossa säällä kuin säällä. Ohjelma julkaistaan heti vapun jälkeen, mutta tässä jo alustava ’maistiainen’ tulossa olevasta toimintakattauksesta.

Klo 12-16 tapahtuu sekä satamassa, että keskustan alueella, ja tämän ajan on Kotityö Turunen lupautunut taksikyydillä ihmisiä kuljettamaan keskustan ja sataman välillä liikenteen sujuvuuden ja lasten turvallisuuden varmistamiseksi.

Mikäli et vielä ole ilmoittautunut yrityspassiin mukaan, ja haluat jotakin tarjousta, tai vaikkapa vain tutustumisen kautta leiman tarjota, niin vielä on mahdollista ilmoittautua mukaan. Tulevalla viikolla julkaisemme yritykset, jotka passikampanjaan ovat mukaan ilmoittautuneet.