IMG_20230609_164709

Sataman investoinnit lähes valmiit

Sataman investointien osalta kesken on vielä huoltorakennuksen viimeistely, josta käydään toimittajan kanssa parhaillaan neuvotteluja. Rakennuksesta on nyt WC- tilat käytettävissä, mutta muilta osin vielä joudumme odottelemaan. Keittiö-huoltotilaan ei tule vielä vettä, varusteet sieltä vielä puuttuvat. WC- ja suihkutiloissa on vain kylmä vesi toistaiseksi käytössä. Kun nämä saadaan kuntoon, niin eteen tehdään vielä terassi. Toivotaan, että heinäkuun aikana rakennus olisi jo kokonaan käytettävissä. Parlamenttipaikan pysäköintialueelle tulee asfaltointi heinäkuun alussa.

 

Kehittäminen jatkuu syyskuuhun saakka

Kehittämispuolella kesken on vielä INFO- taulujen kyltitys ja opasteet, palautetta kerätään ja jatkosuunnitelmia ensi kesää varten markkinointitoimenpiteitä tehdään vielä syyskuussa Silva- metsänäyttelyssä. Opastetauluja tulee INFO -pisteeseen, Caravan- alueelle ja laiturialueelle. Jos näihin liittyviä toiveita teillä on, niin laittakaahan sähköpostilla tulemaan kesäkuun aikana. Yrittäjiltä olemme saaneet hyvin vähän vielä mainosaineistoa, ja toivon jotta kaikki halukkaat nyt kesäkuun loppuun mennessä ilmoittautuisivat. Tarjolla on siis ILMAINEN mainospaikka sataman INFO-taululle. Kyltit tehdään alumiinikomposiitista. Ja kyltin koko n. 15 x 45cm. Ohessa mallikuva.

Sähköinen INFO on tulossa myös kesäkuun loppuun mennessä, ja siihen otetaan materiaalia myös vastaan jo. Mainospaikat eivät maksa mitään myöskään tässä taulussa.

Kysely varustetarpeista

Alueelle hankitaan vielä kalusteita ja varusteita leikkiin ja viihtymiseen. Mitä ainakin alueelta tulisi löytyä?

Kylät mukaan matkailuun!

Juhannuksen jälkeen lähden kiertämään Heinäveden kyliä retkeilevän pyörämatkailijan silmin. Olisiko teidän kylässänne jotakin mukavaa nähtävää? Löytyisikö pistorasia kännykän ja tietokoneen lataamiseen? Olisiko kylästänne joku halukas kertomaan jonkin kivan tarinan tai muuta kylään liittyvää tietoa? Entäpä löytysikö paikka johon voi ripustaa veden äärelle teltan puuhun yöpymistä ajatellen? 

Pyöräily on kovassa nosteessa matkailun muotona, ja luonnossa pyörällä liikkuva tavallinen kaupunkilaisjantteri voisi arvostaa seuraavia palveluja: juomavettä saatavana. Nuotiopaikka ja paikka pystyttää teltta maahan tai puuhun, ehkäpä jopa yöpyminen esim. rantasaunalla tai ladossa. Mahdollisuus souteluun tai uimiseen.  Luksusta olisi jo, jos joltain saisi vaikkapa soittamalla tilattua yöpymispaikkaan jotakin pientä purtavaa. Ei siis ole välttämättä kyse monimutkaisista palveluista tai kalliista investoinneista, jotta matkailijan saisi pysähtymään. Pientä tuloa voisi kylälle tulla esimerkiksi näistä palveluista: nuotiopuista, majapaikasta, ruoka- ja vesitoimituksista jne. Ehkä jopa opaspalvelusta marja- tai sieniretken tai kalastuksen muodossa.

 

Soita tai laita viestiä!

Jaa: