Tositoimiin 3.10. 2022

Satamassa työmaan aloituskokouksia pidetään maanantaina 3.10 aamusta klo 8 alkaen. 

Mahdollisimman vähän häiriötä

Tämä on keskeinen viestimme veneilijöille, jotka miettivät kuinka sataman rakentaminen vaikuttaa heidän vapaa-ajan toimintaansa. Pyrimme jaksottamaan liikenteelliset häiriöt sellaiseen aikaan, ettei veneiden nosto nyt syksyllä, säilytys talvella tai lasku keväällä juuri kärsisi. Töitä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana maanantaista perjantaihin.

Alueella tullaan tekemään maastonmuotoilu- ja muita rakenteellisia töitä loka-marraskuun ajan, joten liikennettä joudumme välillä satamaan rajoittamaan. Jos teillä on jo tiedossa veneen mahdollinen nostopäivä, tai jokin muu jo sopimanne ajankohta jolloin esim. pääparkkipaikalle on ehdottomasti päästävä, niin ottakaa pikimmin yhteyttä. P. 050 473 7310 / Virpi Pakarinen.

Rantapaikkojen omistajia olemme tavoitelleet puhelimitse ja tekstiviestillä liittyen mahdollisiin konetöiden vaikutuksiin venepaikoilla. Lähestymme ensisijaisesti tekstiviestein, mikäli jotakin aiemmasta poikkavaa tiedotettavaa tulee. Olemme myös kartoittaneet ranturi/venetelakkatarpeet. Kaikille käytössä oleville  rantapaikoille on tulossa maksutta uusi ranturi, jollei  halua omaa, tarjottua varustusta parempaa ranturia paikallaan pitää.

tietyö

Koirapuistoäänestys päättyy 3.10 klo 8.

Webropol -kyselyllä olemme kartoittaneet satamasta purettavan koirapuiston uutta sijoituspaikkaa. Aihe on herättänyt varsin kovasti kiinnostusta, ja vieläkin voitte lopputulokseen vaikuttaa. Äänestysaikaa on maanantaiaamuun klo 8 saakka. Puisto tullaan siirtämään heti työmaan alkuvaiheessa suoraan valituksi tulleelle, uudelle paikalleen.

Sataman hankintoihin voit vaikuttaa

Tähän mennessä on hankintapäätökset tehty uudesta veneluiskasta ja sen apulaiturista, jotka asennetaan keväällä. Samoin keväällä tulevat rantapaikkojen uudet ranturit pienveneille. Laitureihin on jo tilattu portit, ja ne asennetaan lukituksen kanssa keväällä paikalleen. Valaistus- ja valvontasuunitelma on tekeillä, koko alue saa uudet valot ja valvontakamerat. 

Septijärjestelmän muutos mahdollistaa tyhjennykset myös matkailuautoille ja isommille veneille, joilla on tarvetta pilssivesien tyhjennykseen. 

Valitun uuden huoltorakennuksen runkona toimivat merikontit. Huoltorakennukseen sijoittuvat WC:t, suihkut, pieni keittiö ja pesukone pyykeille. Ulkoasua vielä viilataan alueen ilmeeseen sopivaksi, ja rakennuksen yhteyteen tehdään reilut oleskeluterassit.

Seuraavaksi on edessä aluesuunnitelman viimeistely ja vihersuunnitelman viimeistely. Tulevalla viikolla aletaan tarkentaa aiemmin esillä olleita luonnoksia lopulliseen muotoon. Suunnitelmaan kuuluvat myös erilaiset varusteet ja välineet. Teen pian kyselyn tähän liittyen, joten pyskää kuulolla!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *