Syyskuussa tapahtuu

Tässä tiedotteessa: Rakennustyöt satamassa alkavat, kylätapaamiset alkavat.

Rakennustyöt satamassa 2022

Työt alkavat ns. 1- alueelta, eli nykyiseltä asfaltoidulta alueelta vanhan huoltorakennuksen ympäristössä. Vanha huoltorakennus salaojitetaan ja alueelle muotoillaan  pengerrysten avulla lisätilaa pysäköintiin ja tapahtuma-alueiksi. Ohessa luonnoskuva, jota tarkennetaan maastonmuotoilun jälkeen ja kirkonkylän kylätapaamisen 12.9. toiveiden perustella.

Mahdollisuuksien mukaan tehdään maastonmuotoilut syksyllä 2022 myös varsinaisen pysäköintialueen  ja caravan- alueen osalle. 

Urakoitsijat sataman töihin

Konetöistä vastaa  Maanrakennus Huoman Oy, Sähköurakoinnista Sähköliike T.Koponen Oy, LVI urakoinnista LVI tekniikka Rissanen Oy. Pintatöiden toteutukseen huoltorakennuksen siistimisessä on valittu Sisustus Sienna. Rakennustöiden osalta päätöstä ei vielä ole tehty, myös uuden huoltorakennuksen toimittaja on vielä valitsematta. Syksyn aikana asennetaan uusi septilaitteisto. Keväällä 2023 tulevat uusi hileasema, laituri, laitureihin portit, valvontalaitteet, tarvittava määrä pienvenetelakoita soutuveneiden maapaikoille ja muut varusteet ja kalusteet alueelle. Kunhan rakennustöistä päästään sopimaan, suunnitellaan urakoitsijan kanssa uusi ‘parlamenttipaikka’ keväällä rakennettavaksi. Tänä syksynä istutetaan jo kukkasipuleita kevään iloksi alueelle.

Kylätapaamiset syyskuu

Syyskuussa pidetään kylätapaamiset kirkonkylässä (12.9. klo 17-20 kunnatalolla), Pohjois-Heinävedellä Karviossa (19.9.klo 17-20) ja Kerma- Sappu-Pölläkkä -alueella Kerman lavalla (21.9.klo 17-20)

Tervetuloa keskustelemaan ja ideoimaan Heinäveden palvelujen sekä ympäristön kehittämistä matkailijallekin houkuttavaksi ja viihtyisäksi. Pohjois-Karjalan edustajia tapaamisissa on esittäytymässä Joensuun seudun Leader ry:stä, Pohjois-Karjalan maaseutupalveluista (Pertti Iivanainen), Pohjois-Karjalan kylät ry:stä ja Business Joensuusta (Heli Hirvonen). Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia esim. tulevan kesän tapahtumiin, Heinävesi houkuttavaksi -kyselyssä esiin nousseisiin toiveisiin ja tuleviin Heinäveden matkailusivuihin ja muuhun markkinointiin liittyen.

Järjestämme mielellään kylätapaamisia myös muissa kylissä, jos tarvetta ilmenee. Ota yhteyttä!

Yksi vastaus

  1. Onko näistä töistä mitään kerrottavaa?Päivitykset on vanhoja(kuukauden)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *