Hyvä mainos huomataan!

Sataman ja kunnantalon INFO- tauluihin mainostilaa ilmaiseksi tarjolla

Satamahankkeen toteuttamaan markkinointiosaan liittyen on nyt tarjolla maksutonta mainostilaa sekä satamassa, että kunnantalolla olevissa näyttötauluissa.

Aineisto-ohje

Meille tulee toimittaa valmis mainosaineisto

ruutuun sopivana vaakakuvatiedostona seuraavasti, sekä tieto haluaako mainosta näytettävän molemmissa, vain satamassa tai vain kunnantalolla:

Tiedostomuoto: jpg tai png (kuvatiedosto)

Resoluutio: FULL HD

Koko: 1920 x 1080px

Visuaalisesti mainokset voivat (ja saavat) olla yrittäjien itsensä määrittämiä. Joiltakin yrityksiltä olemme saaneet tekstitiedostoja ja erillisiä kuvia, mutta niiden työstämiseen mainoksiksi ei nyt ole valitettavasti mahdollisuutta.

 

Hyvä ja ilmainen apuväline mainosten tekoon on esim. Canva -ohjelma, jossa voi antaa mitat, ja hyödyntää valmiita mallipohjia varsin laajasti. (Katso täältä: Ilmainen suunnittelutyökalu – esitykset, videot, sosiaalinen media ja paljon muuta | Canva)

Pikaohje Canva-ohjelman käyttöön

Mainosta näytetään joko meille ilmoitettu tietty ajanjakso (esim. ennen tapahtumaa), tai enimmillään kuukausi kerrallaan.

Ohessa pari mallia, millaiselta mainokset voivat näyttää. Mainoksessa voi olla yksi tai useampi sivu, joille jokaiselle annetaan esim. 8sek. näyttöaika.

Jaa: