Autoliikenne satamassa rajoitettu

Käytössä veneiden nostoon on työmaan ajan veneluiska normaalisti, samoin sen viereinen pysäköintipaikka. Muuten ajamista satama-alueelle on hälytysajoa lukuunottamatta vältettävä.  Venepaikoille pääsee koko työmaan ajan kävellen. Meillä on iloksemme töissä erittäin ammattimaiset ja taitavat urakoitsijat, joten uskon häiriön satamatoiminnoissa olevan varsin lyhytaikainen. Työt saadaan päätökseen viimeistään marraskuun lopulla, mutta osittain alue tulee ajoneuvoille vapaaksi jo paljon aiemmin. 

Ohessa viimeisin  suunnitelmakuva. Kuvaan on merkitty alueen maksimipysäköintipaikkamäärä, joka henkilöautoille mitoitettuna on 64 autopaikkaa. Tämän lisäksi on merkitty 8 karavanipaikkaa ja kaksi lyhytaikaista traileripaikkaa kalastusveneitä varten. Paikkoja voidaan tarpeen mukaan joustavasti muunnella niin, että autoille varatut alueet palvelevat käyttöä parhaiten. Asfaltoidun alueen pysäköintipaikat mietitään yhdessä vielä käyttäjien kanssa, ennenkuin ruutuja aletaan pintaan maalaamaan. Latauspaikat tulevat lähelle uutta parlamenttipaikkaa. Pysäköinti rajataan rinteestä kauttaaltaan kivimuurilla, muureissa käytetään alueelta esiin kaivettuja kiviä. Mullat on kuorittu talteen odottamaan (kevään) viimeistelyvaihetta, jossa niistä tehdään uudet nurmialueet ja istutusten pohjat.

Satamassa käytetään mahdollisuuksien mukaan kaikissa vaiheissa kierrätettyjä materiaaleja, siksi myös uusi huoltorakennus on tilattu toteutettuna käytettyihin merikontteihin. Huoltorakennus asennetaan paikalleen keväällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *