Sienna TÖISSÄ

Saunatilojen kasvojen kohotus

Vanha huoltorakennus saa muutaman elinvuoden lisää, kun saunatiloihin ja valumavesien poisjohtamiseen tehdään nyt pieniä korjauksia. Tiloihin tulee myös asiallinen saunavesien suodatus sekä pientä raikastusta ja uudistusta  esim. pukuhuoneeseen ja löylyhuoneeseen sekä WC -tiloihin.

Hankkeessa tehdään talvikaudella vanhan huoltorakennuksen osalta jatkosuunnitelmaa, jossa pohditaan sen uudelleen rakentamisen vaihtoehtoja sekä aikataulua. Rakennus on kulttuurimaisemallisesti arvokkaana rakennuksena suojeltu (SR-UR -merkintä), joten vasta uuden rakennuksen lupapäätöksen jälkeen voidaan vanha rakennus purkaa. Esimerkiksi kahvila- ja saunatoiminnan, vuokraamo- ja muiden tilojen osalta tehdään tarpeelliset tilaselvitykset ja suunnitelmat sijoitusvaihtoehdoista.

Kuva: Pia Issakainen Sisustus Siennasta on jo saanut siveltyä pohjavärit pukuhuoneen seiniin.

Koirapuisto siirtyy, mutta mihin? Te päätätte.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/83e6eeb6-cd66-490d-8baf-75b457a02727?displayId=Fin2631397

Oheiseen kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa koirapuiston tulevaan sijaintiin. Valitse mieluisin kolmesta vaihtoehdosta. Koirapuisto puretaan satamasta lokakuun alussa, ja sijoitetaan eniten ääniä saaneeseen paikkaan joko nyt syksyllä, tai ensi keväänä. Äänestysaikaa 3.10.2022 saakka!


Konetyöt alkavat 3.10.2022

Konetyöt aloitetaan puiden kaadolla, ja pääosa kaadettavista puista on jo merkitty. Puut ‘poimitaan’ motolla suoraan pois vietäväksi, ja risut ajetaan maankaatopaikalle sen jälkeen.

Maastonmuotoilutöitä tehdään kelien puitteissa mahdollisimman paljon kuluvan syksyn aikana, jotta keväällä saadaan satamatoiminnot asiakkaille käyttöön ennen kauden alkua.

Syksyllä asennetaan uusi septilaitteisto ja tehdään tarvittavat putki- ja pohjatyöt liittyen myös uuden huoltorakennuksen aluetta. LVIS- suunnitelmat ovat parhaillaan työn alla.

Maapaikoilta veneiden siirto

Rannan venepaikkojen haltijoille on ilmoitettu puhelimitse ja lähetetty tekstiviesti veneiden siirtotarpeesta konetöiden ajaksi. Veneille ovat väliaikaisesti käytössä kanoottilaiturin lähellä olevat yöpymiseen varatut aisapaikat, ja rannalle varataan tilaa myös väliaikaiseen maalla säilytykseen. Omalle paikalle pääsee palaamaan heti, kun rantaviivan siistiminen on tehty. Tarkemmasta ajankohdasta työvaiheen osalta lähetetään paikan haltijoille vielä erillinen viesti. Kaikille maapaikan varanneille tarjotaan uusi pienvenetelakka, eli ranturi käyttöön maksutta. Tavoitteena on yhdenmukaistaa rantakaistaleen ulkoasua ja lisätä maapaikkojen käytettävyyttä.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *